Vi prøver lige noget nyt!

af Julia Svanholm
Da Blog

Dét der med at være “blogger” ik? Det troede jeg alligevel ikke, at jeg nogensinde skulle blive. Bevares, jeg skal naturligvis “earne” titlen som “blogger”, og det sker jo altså ikke ved ét enkelt blogopslag. Såååå, for at gøre mig fortjent til den nye titel, så bliver jeg jo nødt til at skrive herinde. Du er hjertens velkommen til at følge med – det ville faktisk være ret rart – men selv hvis du ikke gør, så skriver jeg stadig. Måske jeg så kan føle mig som en “rigtig blogger” – det er jo så populært?

Hvis du rent faktisk læser med herinde, og du ikke kender mig privat eller fra Instagram, så skal du vide allerede nu, at dét jeg skriver er fyldt med min form for humor, som er meget… ja… du ved… hjemmelavet og muligvis ikke sjov for alle. Men altså, jeg har en fest og det er min blog, så den bliver selvfølgelig lavet med et touch af “mig” i hver en afkrog. Og jeg elsker jo at skrive, og hvis nu du er én der elsker at læse, så er vi jo et match! Det kan du godt se ik?

Herinde vil jeg dele alt muligt. Alt dét der går og fylder hos mig, som lige nu især er, at jeg har en baby i min mave. Say whaaaat?! Det er lidt mærkeligt at se på skrift. Bloggen kommer naturligvis også til at handle om andet end “baby”, og jeg har forsøgt at dele det op, så det er nemt at finde lige dét, som du har størst interesse i at læse.

Ovre på Instagram, som jeg fremover refererer til som “The Gram”, kan du også følge med. Her er temaerne det samme, men teksterne er en del kortere, og så er jeg ret så aktiv på Stories, så følg endelig med dér også, hvis du vil. Du er hvertfald hjertens velkommen derovre også, ligesom at du er hjertens velkommen her. Og så lige et profilnavn her på falderebet, så du rent faktisk kan finde mig: @juliasvanholm

Tak for at du har læst med helt herned til, og velkommen til endnu en gang!

Skriv en kommentar