Et samarbejde med Babyplan

af Julia Svanholm

#Reklame for Babyplan

Jeg vil SÅ gerne være på god fod med markedsføringsloven, så derfor det fine ord “reklame”. Derudover vil jeg også gerne tydeliggøre overfor dig, at dét du læser indeholder reklame, og det kan du stole på, at jeg gør ved hvert opslag, som indeholder selv den mindste grad af reklame.

Det her opslag er en reklame for Babyplan fordi jeg har modtaget produkter fra dem, da vi har indgået et samarbejde. Det her er dog ikke et opslag, som handler om de produkter, som jeg har modtaget, men derimod om selve samarbejdet og årsagen til, at jeg overhovedet har et samarbejde med Babyplan. Så læs endelig med uden frygt for, at opslaget kommer til at handle om graviditets- og ægløsningstests.

I månederne op til, at Henrik og jeg gik i gang med at lave et barn, så jeg at Babyplan søgte mikroinfluencers, som skulle til at gå i gang med at lave et barn. Jeg hører under kategorien “mikroinfluencer” (der skal virkelig heller ikke meget til for at komme i den kategori) og jeg var vidst så tæt på at “skulle til at gå i gang med at lave et barn”, som jeg overhovedet kunne være. Jeg skrev derfor til dem, og de vendte tilbage for at aftale rammerne for et samarbejde. Få dage efter fik jeg tilsendt en kasse med produkter fra dem, som skulle hjælpe Henrik og jeg i gang – derfor “reklame” i starten.

Men hvorfor er et samarbejde med Babyplan interessant for mig? Jo altså, når nu du spørger så pænt! Jeg har indgået et samarbejde med Babyplan, fordi jeg gerne vil bidrage til den skønne bevægelse, som især findes på Instagram, hvor seje og bundærlige kvinder/par deler deres oplevelser om graviditet, fertilitetsbehandling, barnløshed mv. med resten af Danmark. Men de dejlige kvinder/par, som jeg fandt på Instagram, havde enten ét eller flere børn, og ellers var de i fertilitetsbehandling, og selvom jeg jo sagtens også kunne få inspiration fra dem, så var der alligevel noget ved at have én af spejle sig i, som var på helt det samme sted som mig. Jeg følte nemlig selv, at jeg manglede nogen af støtte mig op af og søge inspiration fra, som var det samme sted som mig. Én som aldrig har prøvet at lave et barn før, eller én som i hvert fald kunne støtte mig i den første del af det meget nye, som jeg skulle til at gå ind i med Henrik.

Da Blog og min profil på The Gram kan måske være “stedet” for dig hvor du kan finde støtte. Et “sted” du søger hen, når du savner inspiration, råd og ærlighed, eller hvis du har spørgsmål, som kan være svære at spørge dine venner, veninder eller familie om. Babyplan og jeg deler samme mål, og det giver derfor enormt god mening, at vi har et samarbejde. Babyplan ønsker nemlig at hjælpe med at øge dine chancer for at blive gravid – lige fra at du planlægger at blive gravid til at du er blevet gravid. Ligesom jeg, deler de rundhåndet ud af deres råd til hele rejsen, og jeg kan kun anbefale at tage et kig på deres hjemmeside.

I den kommende tid vil jeg dele hele den proces, som Henrik og jeg har været igennem fra da vi besluttede os for, at vi gerne ville lave et barn sammen, til at vi rent faktisk stod med en positiv graviditetstest i hånden. For dig som gerne vil i gang med at lave et barn enten nu, snart eller senere, så vil jeg mene, at du har brug for viden om og støtte i alt det før og alt det lige inden, og det er lige præcis dét jeg gerne vil dele med dig her. Helt uden filter, så både de positive og de negative stunder kommer med. Jeg vil naturligvis også dele meget mere ifm. min graviditet, men lige nu er mit fokus, at du får fri adgang til de erfaringer og redskaber, som jeg selv har tilegnet mig gennem de seneste måneder – både de praktiske, de kropslige og de mentale. Hvis det ikke er relevant for dig lige nu, så kan du altid komme tilbage på et senere tidspunkt. Om det så er om et par måneder, et år eller flere år, så er du altid velkommen herinde.

Se mere om vores samarbejde på Babyplans hjemmeside her >>>

Skriv en kommentar