10 Efterårsfund til klædeskabet og smykkeskrinet

af Julia Svanholm

1 september. I min verden starter efteråret i dag. Måske du gerne vil holde fast i sommerens varme og lyse nætter lidt endnu, men jeg higer altså efter efteråret. Den kolde og friske luft, orange-brune blade på træerne, strik og varme drikke under et tæppe. Hold da op, hvor jeg elsker efterår!

Efteråret er i sig selv en fantastisk sæson, men de koldere måneder tager også en stil med sig, som tiltaler mig på flere fronter. Naturfarver, strik, lange kjoler, varme sokker, lange bukser, flotte skjorter og frakker. Fantastisk!

Links til efterårsgodterne
– Reklamelinks: Lulu’s Wardrobe og ANNEBRAUNER

1 // Hvid skjorte fra NORR

2 // Brun satin nederdel fra SECOND FEMALE

3 // Guldbelagte Hoops fra ANNEBRAUNER

4 // Perlehalskæde fra ANNEBRAUNER

5 // Silketørklæde fra MAGASIN (lige nu 74% rabat!)

6 // Body fra Lulu’s Drawer

7 // Buksedragt fra NORR

8 // Skjorte med broderi fra CONTINUE CPH

9 // Stribet kjole fra JUST FEMALE

10 // Scrunchie fra PICO

Gammelt og nyt tøj

Jeg har de seneste mange måneder haft en stor del af mit tøj opbevaret på loftet – ganske enkelt fordi jeg ikke kan passe det. MEN meget snart (!) flytter min lille huleboer ud og min krop vil så småt begynde at vende tilbage til “normalen”, og så skal tøjet frem fra gemmerne igen. Dog har jeg på nuværende tidspunkt ikke så meget tøj, som er ammevenligt. Derfor har jeg kigget mig omkring efter nye beboere til klædeskabet, og efteråret er da det perfekte tidspunkt at gøre det på!

Jeg er dog ikke meget for at købe decideret “amme-tøj”, som jeg kun kan bruge i ammeperioden. Jeg vil gerne kunne fortsætte med at bruge tøjet efter ammeperioden også, både af hensyn til miljøet og min pengepung. Jeg har derfor primært fundet tøj, som ville pryde hylderne og bøjlerne i mit klædeskab, men som samtidigt kan bruges både under ammeperioden og efter.

Reklamelinks – en lille forklaring

Mine links til Lulu’s Wardrobe og ANNEBRAUNER er det der hedder affiliate links, og derfor har jeg skrevet “reklamelinks” i opslaget. Linket fungerer på den måde, at hvis du køber noget fra én af de to hjemmesider efter at have klikket på mit link, så får jeg en procentdel af købet. På den måde kan jeg tjene en lille skilling, for det arbejde jeg ligger her på Da Blog – og som altid lover jeg at bruge pengene på kage!

Det er vigtigt for mig, at du ved, at jeg selv opsøger de virksomheder, som jeg har affiliate partnerskaber med. Fx er Lulu’s Wardrobe min absolutte go-to, når jeg skal finde nyt tøj online. Her især fordi de udelukkende sælger tøj fra overskudslagrene hos lækre modebrands og derfor kan tilbyde store rabatter – bæredygtighed og pengepungs-venlighed… what’s not to like? Netop fordi jeg i forvejen primært gør brug af Lulu’s Wardrobe til mine tøjkøb, så gav det mening for mig at søge efter et samarbejde med dem, og det var de heldigvis friske på.

Jeg synes, at det er nødvendigt med en lille forklaring, da der efterhånden er så mange skjulte reklamer omkring os, og fordi jeg selv er ret så kritisk overfor reklamer, som ses i høj grad på sociale medier.

God 1 september <3

Skriv en kommentar